Sigorta kotasyonları, politikalar, bağlayıcı maddeler, sigorta tazminat talepleri gibi konular herkes tarafından kolayca anlaşılmıyor olabilir. Bu sebeple çoğu sözleşmelerin tamamıyla okunmadığını tahmin edebiliriz.

Tüm bu karmaşık konuları, izleyenin bizzat kendisine hitap eden bir kişiselleştirilmiş video ile anlaşılır hale getirilebiliriz. İsimle hitap etmenin sihirli gücüne ilaveten, müşterinin poliçesine ait bazı bilgileri de video içerisinde göstererek tam kişiselleştirme yapabilmemiz mümkün.

Sigorta şirketleri, akıllıca kurgulanan bir kişiselleştirilmiş video projesiyle müşteri bağlılığını artırabiliyorlar. Pazarlama birimleri, kurguladıkları dijital kampanyaların bir parçası haline getirecekleri kişiselleştirilmiş video enstrümanıyla, müşterilerini sıkmadan bilgilendirebilecek ve onların iletişimde kalmasını sağlayabilecekler.

YENİ MÜŞTERİ KAZANIMI

İsimle hitap ederek başlayan bir kişiselleştirilmiş video ile; kampanyalar, indirimler, avantajlar, yeni ürünler, faydalı bilgiler üzerinden fırsatlar sunarak başlatılan iletişim, müşteri adaylarına -genel bir iletişim videosundan- çok daha cazip gelecektir.

YENİ MÜŞTERİ KARŞILAMA

Yeni müşterilere mevcut haklarıyla ilgili bilgiler vermek, ihtiyaç halinde ulaşacağı mercilerin iletişim bilgisini aktarmak, varsa, müşteri temsilcisini tanıştırmak maksadıyla yapılacak kişiselleştirilmiş video iletişimi, daha samimi bir intiba bıracaktır.

MÜŞTERİ HİZMETLERİ

Kişiselleştirilmiş video mailing çalışmasıyla dikkat çekip, müşteriyi web mecrasındaki bir kampanya içeriğine yönlendirmek, davranış tetikleyici bir aksiyon yaratacaktır.

SATIŞ

Mevcut poliçe bilgileri üzerinden oluşturulacak kişiselleştirilmiş video ile müşterinin iletişimde kalmasını sağladıktan sonra yeni ürünlere yönlendirmeler yapmak satışı kolaylaştıracaktır.