KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ FATURA

Faturalar hayatımızın vazgeçilmez parçası.

Dar bir çerçeve içerisinde küçük küçük birçok bilgiyi okumaya çalıştığımız bir tasarımdan söz ediyoruz. Bu kısıtlayıcı durum, önemli detayları kaçırmamıza neden olabiliyor. İsme Özel Fatura Videoları ile faydalı ve önemli detayları öne çıkarabilir, kullanıma göre yeni paket tavsiyeleri, otomatik ödeme yöntemleri, yeni kampanyalardan faydalanma gibi yönlendirmeler yapabilirsiniz.

İSME ÖZEL MÜŞTERİ DENEYİMİ

Müşteri deneyimi artık hepimizin gündeminde.

Nasıl bir serüvenden bahsediyoruz? Vadettiğimiz yolculuk boyunca kişiselleştirilmiş videolar ile benzersiz müşteri deneyimleri geliştirebiliriz. Müşteri hizmetleri kurgumuza adapte edeceğimiz açıklayıcı ve eğitici videoları isme özel hale getirerek, gelen arama ve e-posta sayımızı azaltabiliriz. Müşterilerin bilgi ihtiyaçlarını sistemlerimizdeki verilerden tespit ederek çağrı merkezimiz çağrı almadan müşterimize ismiyle hitap edip onun ilgisini çekebilir ve bilgiye hızlıca ulaşmasını sağlayabiliriz.

MÜŞTERİ BAĞLILIĞI

Müşterimiz ürünümüzü belirli bir süre boyunca tekrar satın almadıysa; güncel teklif, indirim kuponu, ürün hakkında faydalı bilgi, ipuçları veya ihtiyaca yönelik yeni ürün bilgisi içeren kişiselleştirilmiş bir hatırlatma videosu, iyi bir iletişim yöntemidir. Abonelik iptali, ayrılma, vazgeçme gibi müşteri davranışları için, ürün/ hizmet geçmişinden elde edeceğimiz datalarla oluşturacağımız kişiselleştirilmiş video, kararı pozitife çevirmekte etkili olacaktır.